Pozornica

"Čorba od kanarinca" po mjeri publike u Banjaluci i Tesliću

"Čorba od kanarinca" po mjeri publike u Banjaluci i Tesliću
Foto: N.N. | "Čorba od kanarinca" po mjeri publike u Banjaluci i Tesliću

Predstava beogradskog Zvezdara teatra "Čorba od kanarinca" ovih dana je na turneji po BiH. U okviru nje večeras će imati priliku da je pogleda publika u Pozorištu Prijedor, a već je oduševila pune sale Gradskog pozorišta "Jazavac" u Banjaluci i Zdravstveno-turističkog centra "Banja Vrućica" u Tesliću.

Komad rađen po tekstu Miloša Radovića, a u režiji Staše Koprivice, u kojem naslovne uloge igraju Ljubomir Bandović i Mina Lazarević, privukao je veliku pažnju publike s ove strane Drine.

"Predstava je prošla zaista sjajno, ovo je drugo izvođenje 'Čorbe od kanarinca' u Banjaluci i kao i prvo bilo je rasprodato nekoliko dana unaprijed. Drago nam je što je publika prepoznala jako kvalitetnu i dobru predstavu", rekao je Goran Vrhovac iz Agencije "Venturo", koja je organizator gostovanja u BiH, i napomenuo da je prijem bio podjednako dobar i u ZTC "Banja Vrućica".

Predstava koja govori o ljubavi, braku i muško-ženskim odnosima oduševila je publiku, a sam komad je žanrovski na granici između romantične komedije i nježne melodrame.

"Publika je sinoć bila jako dobra, a to su glumci primjetili i sami su to potvrdili. Isti Ljubomir Bandović je rekao da su komad odigrali 100 puta, ali misli da je ovo bilo jedno od najboljih izvođenja, jer ono što se narodski kaže, publika im je legla", dodao je Vrhovac.

Komad večeras gostuje u Pozorištu Prijedor, a prema riječima Vrhovca, dobili su informaciju da je predstava rasprodana.

OVDJE možete pročitati intervju sa jednim od glavnih glumaca predstave Ljubomirom Bandovićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije