Jet set

Dona Ares otkrila: Evo ko mi je od kolega dao novac za liječenje

Dona Ares otkrila: Evo ko mi je od kolega dao novac za liječenje
Dona Ares otkrila: Evo ko mi je od kolega dao novac za liječenje

Bh. pjevačica Azra Kolanović, mnogo poznatija po estradnom imenu Donna Ares, koja je nedavno mnoge obradovala rekavši da je uvjerena da je, poslije duge borbe, “pobijedila” rak, otkrila je ko joj je od kolega najviše pomogao u teškim trenucima.

" Finansijski su mi mnogi pomogli, a najviše Halid Bešlić i Osman Hadžić, koji su me odmah nazvali. Ja nisam mogla da radim u tom periodu, a za moj lijek se skupljao novac", priča Donna.

Ona ističe da je prva terapije koštala oko 2.500 evra, a onda je, preko nekih farmaceutskih kuća, sredila popust i plaćali po 1.500 evra. I to je ogromna cifra kad ne radiš, a pritom je bilo troškova i za infuzije, hranu.

"Saša Matić mi je obezbjedio neke druge skupe lijekove. Svoj dorinos dali su i Maja Berović i fudbaler Edin Džeko", ističe Dona Aras i dodaje da je

žena koja je najviše ohrabrila u moralnom smislu Jelena Karleuša, a njih dvije se nisu ni poznavale. "To je njena moralna veličina", ističe Dona..

Dona je još dodala da joj je mnogo značilo i kad je Dragana Katić u jednoj emisiji izjavila da je voli i poručila joj da se drži, a da se tad  raspadala, jer je bila u najgoroj fazi.

"Pomogla mi je ta lijepa riječ i svaka lijepa misao, nije samo novac", dodaje Dona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije