Zanimljivosti

Zabava ispod morske površine - kuglaju, igraju bilijar…

Zabava ispod morske površine - kuglaju, igraju bilijar…
Foto: Twitter | Zabava ispod morske površine - kuglaju, igraju bilijar…
N.N.

Roditelji iz Konektikata ne moraju puno razmišljati gdje povesti djecu da im sve vrijeme budu "na oku", a da je svima zabavno.

Uncle Buck's Fish Bowl and Grill je mjesto na kojem mogu kuglati pod vodom dok mališani posmatraju morske pse i kornjače koje im plivaju nad glavama - ima restoran, bar i kuglanu sa 12 traka - i sve pod vodom. 

Prema portalu Time Out, ovaj kičasti podmorski dekor šarmira i s tematskom rasvjetom i pozadinama, kao i drvenim stazama sna kojima su naslikane morske kornjače, hobotnice, sipe i morski psi i, strijama i drugim morskim stanovnicima.

Ovo mjesto pruža podvodno iskustvo kuglanja, a za one kojima to dosadi, tu su i stolovi za bilijar, dok se u baru mogu diviti velikom akvariju s mnoštvom tropskih šarenih ribica i drugih morskih bića.

Uncle Buck's Fish Bowl and Grill pruža zaista jedinstvenu atmosferu i dizajn koji su namijenjeni porodičnoj zabavi i ručkovima jer je tu i ležerni porodični restoran u kojem jelovnik nudi razna predjela, sendviče, salate i hamburgere.

(24sata.hr)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije