Banja Luka

Banjalučani slave ljubav (FOTO)

Banjalučani slave ljubav (FOTO)
Foto: Dražan Pozderović | Banjalučani slave ljubav (FOTO)

BANJALUKA – Najveći grad Republike Srpske danas odiše ljubavlju.

Naime, 14. februara obilježava se Dan zaljubljenih, a u svjetlu ljubavi jutros je osvanula i Banjaluka porukama ljubavi, ali i brojnim ukrasima kojima se iskazuje ljubav.

U centru grada kod spomenika Banu Milosavljeviću postavljena je Amorova strijela koja prema mitologiji budi u ljudima ljubavni zanos,  ali i poruke ljubavi ispisane ulicama grada na Vrbasu, poput: "Ti si moja čarolija" , "Volim te".

Takođe, kako navode iz Gradske uprave, ukoliko se fotografišite pored kreativne postavke u centru grada kod spomenika banu Milosavljeviću ili potražite poruke ljubavi ispisane na ulicama našeg grada – u Parku "Petar Kočić" i u "Parkiću", te  će oni koji naprave najkreativnije fotografije pored postavke ili poruke ljubavi biće u prilici da osvoje romantičnu večeru.

"Dakle, danas i sutra šaljite nam fotografije putem elektronske pošte na adresu: [email protected]Žiri će u petak, 16. februara odabrati deset najkreativnijih, a tri fotografije koje će osvojiti nagradu biće izabrane glasanjem u Viber zajednici Grada. Glasanje će biti organizovano u Viber zajednici od 16. februara od 14 časova do 19. februara do 10 časova", navode iz Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije