Banja Luka

Đajić: Žurka za mlade završena bez ikakvih incidenata (VIDEO)

Đajić: Žurka za mlade završena bez ikakvih incidenata (VIDEO)
Foto: Arhiva | Đajić: Žurka za mlade završena bez ikakvih incidenata

BANJALUKA - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da je od organizatora obaviješten da je u Banjaluci uspješno održana žurka za mlade u Multimedijalnoj sali SNSD-a koja je završena bez ikakvih incidenata.

"Niko nije išao u Hitnu, a nije dolazila ni policija", rekao je Đajić.

On je naveo da on nije bio organizator okupljanja mladih, već agencija.

"Čuo sam da su neki tražili izvještaj od policije, niko nije nikakvu prijavu napravio. Da li je bilo tamo nekakvog koškanja ili guranja i ne ulazim u to i nema sa tim ništa", naveo je Đajić.

On je rekao da se samo obratio djeci na žurci i dok je bio tamo na početku vidio je da su bili presrećni i svi su pjevali, i to je lijepo da se desilo u Banjaluci.

Govoreći o posjeti Kinske i Francuske delegacije ovoj zdravstvenoj ustanovi rekao je da je od dvije delegacije dobio maksimalne pohvale za vrlo profesionalan i konstruktivan sastanak sa njima.

"Dobio sam pohvale od Kineske i Francuske delegacije za jedan vrlo profesionalan i konstruktivan sastanak sa njima, a pohvale sam dobio kao menadžer ove ustanove da dobro radim i da smo napravili dobre dogovore", kazao je Đajić.

Kako je rekao, on se nikada nije šalio da tuđi račun.

"One su bile presrećne i kada samo ih ispratili one su kazale da se nigdje nisu više smijale i ozbiljnije radile. Šale nisu bile neumjesne", kazao je Đajić.

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije