Banja Luka

Pratite nas na Google news

"Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja

"Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja
Foto: N.N. | "Kreativni avgust" u Banjaluci, pogledajte raspored dešavanja
Maja Brkić

BANJALUKA - Manifestacija "Kreativni avgust", koju realizuje UG "Zdravo da ste", do kraja mjeseca nudi različite besplatne sadržaje za djecu, mlade ali i odrasle Banjalučane, saopštila je Gradska uprava.

"Od 17. do 29. avgusta na programu su filmske večeri i diskusije, razgovori sa piscima, kreativni mikrofon, te svakodnevne radionice: afričke udaraljke, škola gitare, teatar, crtanje i slikanje, maketarstvo, fotografija, break dance, murali, sportske  i mnoge druge aktivnosti", navedeno je u saopštenju.

Radionice se realizuju svaki dan, osim nedjelje, u periodu od 18 do 20 časova u Parku "Mladen Stojanović" (pored terena za boćanje).

Kako su saopštili organizatori, kroz sadržaje "Kreativnog avgusta" biće uključeno najmanje 100 djece, mladih i odraslih a šira javnost biće upoznata sa  rezultatima rada – organizovanjem završnog događaja koji je planiran za 30. avgust.

"Manifestacija ima za cilj bolju socijalizaciju djece i mladih, te razvoj vještina kroz promociju pozitivnih vrijednosti", zaključili su iz "Zdravo da ste".

"Kreativni avgust" realizuje uz podršku programa "Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE", koji finansira Vlada Kraljevine Norveške, a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), te programa BHRI, koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije