Banja Luka

Kresojević o komunalnoj naknadi: Na raspolaganju smo sugrađanima

Kresojević o komunalnoj naknadi: Na raspolaganju smo sugrađanima
Foto: Arhiva | Kresojević o komunalnoj naknadi: Na raspolaganju smo sugrađanima

BANJALUKA - Gradski menadžer Bojan Kresojević kazao je da je Gradska uprava uvijek na raspolaganju sugrađanima, pa tako i u slučaju otklanjanja svih nedoumica u vezi sa nedavno pristiglim računima za komunalnu naknadu.

"Naime, građani koji su imali upite na koji način osporiti stare dugove dobili su mogućnost da dobiju odgovore na sva pitanja u razgovoru sa mnom. U istim razgovorima građani su mogli potpisati pisani obrazac za prigovor zastare i podnijeti ga na licu mjesta Gradskoj upravi, čiji je izvorni prihod komunalna naknada. Na taj način je Gradska uprava i u ovom slučaju pokazala da je spremna staviti se na raspolaganje svojim građanima", kazao je on, demantujući navode SPS-a "da je pozivanje građana u kancelariju gradskog menadžera političko lobiranje za određene kandidate i partiju pod plaštom otpisa dugova".

Kako je istakao, neprihvatljivo je da pojedini politički subjekti u cilju političke zloupotrebe iznose neistine u vezi sa zakonitošću podnošenja prigovora zastare potraživanja po osnovu komunalne naknade.

"Molim za javno izvinjenje u vezi sa optužbama za 'ucjenu', jer ću u suprotnom preduzeti pravne radnje u vezi sa iznesenim neistinama", zaključio je Kresojević, saopšteno je iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije