Banja Luka

Lazić: "Akvana" ne radi, Gradski olimpijski bazen radi

Lazić: "Akvana" ne radi, Gradski olimpijski bazen radi
Foto: Velibor Tripić / Arhiva | Lazić: "Akvana" ne radi, Gradski olimpijski bazen radi

BANJALUKA - Svetislav Lazić, direktor "Akvane", potvrdio je za "Nezavisne novine", da je "Akvana" zatvorena, ali da Gradski olimpijski bazen (GOB) radi, te da su još uvijek aktivne konsultacije vezane za problem ovog preduzeća.

"Ne bih nikoga optuživao firma je već 15 godina postavljena na krivim temeljima, te ne želim tražiti krivca", rekao je Lazić, te je dodao kako se nada da će ovaj problem oko "Akvane" biti riješen narednih dana.

"Jer sjednica nije otkazana nego prekinuta, te se nadam da će u što kraćem roku biti održana ponovo, jer je potrebno da se ovaj problem riješi do 1. jula", istakao je on.

Podsjećamo, juče je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković neće imati platu, a ni njegov kabinet neće biti ovdje, te da odbornici neće imati plate.

"On ne radi i neće biti u ovoj zgradi. Taj kabinet će biti vaš, iznijećemo njihovu fotelju", poručio je Stanivuković okupljenima građanima koji su došli na njegov poziv.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj se trebalo raspravljati i o stanju u "Akvani", juče nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije