Banja Luka

Međunarodna konferencija turizma i investicija u maju u Banjaluci

Međunarodna konferencija turizma i investicija u maju u Banjaluci
Foto: N.N. | Međunarodna konferencija turizma i investicija u maju u Banjaluci
Biljana Popović

BANJALUKA - Međunarodna konferencija turizma i investicija "Banjaluka 2018", čiji je cilj poboljšanje turizma, dovođenje novih investitora koji su zainteresovani za ulaganje u izgradnju smještajnih kapaciteta u gradu, biće održana 10. i 11. maja u Banskom dvoru.

Irena Radojević, direktor Turističke organizacije grada Banjaluka, rekla je da već imaju veliki broj prijavljenih učesnika i predavača.

"Biće održane diskusije koje će pokazati zašto ulagati u smještajne kapacitete Banjaluke i brendiranje grada. U gradu je postao prepoznatljiv manifestacioni i avanturistički turizam, koji je sve popularniji", istakla je Radojevićeva.

Dodala je da će u okviru konferencije imati "Show room", gdje će biti promovisani ovi segmenti turizma, kao i gastro kutak sa bogatom ponudom tradicionalnih jela i domaćih proizvoda.

Natalija Trivić, načelnica Odjeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku grada Banjaluka, naglasila je da će konferencija biti usmjerena na promociju turističke ponude grada i teme koje se odnose na brendiranje gradova kao turističkih destinacija.

"U Banjaluku dovodimo Dejvida Boneta, predstavnika svjetskog tur operatora 'Tomas Kuk', koji će održati predavanje kako brendirati gradove kao turističku destinaciju", objasnila je Trivićeva.

Dodala je da će biti prezentovane ponude adrenalinskog turizma te manifestacije i festivali koji se održavaju u gradu.

Jutjuberi

"Balkan Tube Fest powered by Fanta", kako je najavljeno, biće održan za vikend u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci, na kojem će učestvovati više od 80 najvećih zvijezda regionalne YouTube scene.

Najpopularniji jutjuberi, među kojima su i Baka Prase, Vanimy, Lea Stanković, Andrija Jo, družiće se sa fanovima, igrati se, odgovarati na pitanja i govoriti o važnim temama za život mladih u regionu. 

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Najčitanije