Banja Luka

Otvoreno šesto izdanje Zimzograda

Otvoreno šesto izdanje Zimzograda
Foto: N.N. | Otvoreno šesto izdanje Zimzograda

BANJALUKA - Tradicionalnim ulaskom Djeda Mraza večeras je parku "Mladen Stojanović" u Banjaluci otvoreno šesto izdanje "Zimzograda". I pored hladnog vremena na otvaranje zimske čarolije došao je veliki broj posjetilaca.

Ovaj zimski čarobni grad tokom trajanja do 31. januara iduće godine ponudiće brojne događaje za djecu i roditelje među kojima se izdvajaju "Fun park", dječje igralište, "Praška bajka" u koju će biti smještena ugostiteljska zona, te veliko klizalište "Ice park".

Marko Šiniković, portaparol "Zimzograda", kazao je da je isti park trebao da počne sa radom kada i "Zimzograd", ali da je to odgođeno zbog vremenskih uslova. Dodao je da je radno vrijeme "Zimzograda" od 10 do 22 časa svaki dan.

Ovu zimsku manifestaciju već šestu godinu organizuju agencija "Mint" i Turistička organizacija grada Banjaluka.

Večerašnjim otvaranjem "Zimzograda" počela je nova manifestacija "Banjalučka zima" koja će 45 dana ponuditi brojne događaje za goste i brojne turiste koji su najavljeni da će doći.

Iz Turističke organizacije grada Banjaluka potvrdili su da su svi smještajni kapaciteti bukirani zahvaljajući "Banjalučkoj zimi".

Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke, kazao je da će grad nastaviti da podržava projekte kao što su "Zimzograd".

Proteklih pet godina "Zimzograd" je bio održavan na lokacijama u parku "Petar Kočić" i na Trgu Krajine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije