Banja Luka

PDP prelomio: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke (VIDEO)

PDP prelomio: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke (VIDEO)
Foto: Dražan Pozderović | PDP prelomio: Stanivuković kandidat za gradonačelnika Banjaluke

BANJALUKA - Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora PDP-a, kao i sadašnji gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković biće kandidat te stranke za gradonačelnika na narednim lokalnim izborima, potvrdio je danas novinarima lider PDP-a Branislav Borenović.

Naime, dogovor je postignut danas na sastanku predsjedništva ove stranke, a biralo se između dva kandidata, odnosno sadašnjeg gradonačelnika Stanivukovića i potpredsjednika PDP-a  Igora Crnatka.

Branislav Borenović, predsjednik PDP-a,rekao je da je nakon i dugog i iscrpnog sastanka donesena odluka da kandidat za gradonačelnika bude upravo Stanivuković. 

“Biće  to jedna prava žestoka  muška politička utakmica između PDP-a i SNSD. Naš cilj je jasan pobjeda Draška u Banjaluci, i pobjeda PDP-a u Banjaluci”, kazao je Borenović. 

Prema njegovim riječima odluka da Stanivuković ide ponovo u trku za mjesto gradonačelnika Banjaluke mora biti verifikovana na Gradskom odboru PDP-a, jer tako nalaže Statut stranke.

“Hvala na podršci koju sam dobio za novi izazov koji je pred nama. Imam najveću vjeru da će ovo biti snažna politička utakmica sa izvijesnim političkim rezultatom “rekao je Stanivuković.

Kako je rekao, Banjaluka treba da nastavi da se razvija ukazanom putanjom kako je to već počela prije nekoliko godina. 

Kako je rekao Borenović, za odluku da Stanivuković bude kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke je glasala je velika većina prisutnih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije