Banja Luka

Trka "Suturlija trejl 2024": Promocija zdravlja i prirode

Trka "Suturlija trejl 2024": Promocija zdravlja i prirode
Foto: Ustupljena fotografija | Peto izdanje trke "Suturlija trejl 2024": Promocija zdravlja i prirode

BANJALUKA - Peto izdanje trke "Suturlija trejl 2024", poznate i kao Banja Luka Oasis danas je uspješno okončano.

U ovoj trci koja ima za cilj promovisanje zdravih životnih navika, ali i prirodnih ljepota našeg grada učestvovao je i gradski menadžer Bojan Kresojević, koji je istakao da Banjaluka može biti ponosna na trku koja se odvija u prirodnim ljepotama našeg grada.

"Prelijepa trka "Suturlija trejl" u srcu prirode. Banjaluka može biti ponosna na sportsko-rekreativne sadržaje među kojima se svakako ističe "Suturlija Ultra trejl" po prirodnim ljepotama duž cijele staze. Od Planinarskog doma "Šibovi" uz rijeku Suturliju takmičari su imali priliku uživati u 8,2 kilometara staze", poručio je Kresojević.

Takođe, on je iskoristio priliku da se zahvali organizatorima Atletskom klubu "Alfa" na sjajnoj organizaciji, ali i na tome što na najljepši način promovišu prirodne ljepote našeg grada.

"Suturlija svakako predstavlja jedno od mjesta gdje u potpunosti možete osjetiti ljepotu prirode, te mi je veliko zadovoljstvo što sam bio dio ove trke", rekao je Kresojević.

On je još jednom podsjetio da su događaji koji promovišu sport, zdrav život i zdrave životne navike, ali i prirodne ljepote našeg grada i važnost očuvanja životne sredine posebno značajni, zbog čega je grad i podržao ovu trku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije