Banja Luka

Pogledajte koje ulice u Banjaluci od sljedeće sedmice postaju jednosmjerne

Pogledajte koje ulice u Banjaluci od sljedeće sedmice postaju jednosmjerne
Foto: Grad Banjaluka/Arhiva | Pogledajte koje ulice u Banjaluci od sljedeće sedmice postaju jednosmjerne

BANJALUKA - Odjeljenje za saobraćaj i puteve obavijestilo je građane Banjaluke da će u cilju stvaranja povoljnijih uslova za nesmetano i bezbjedno odvijanje saobraćaja krajem iduće sedmice stupiti na snagu novi izmijenjeni režim odvijanja saobraćaja na nekoliko lokacija na području grada.

Kako se pojašnjava, novi režim saobraćaja biće uspostavljen na raskrsnici Ulica Pave Radana – Dragiše Vasića – Svetozara Markovića, u naselju Nova varoš.

Kako su pojasnili iz resornog odjeljenja, u cilju smanjenja broja konfliktnih tačaka i povećanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja na način da se u Ulici Dragiše Vasića (dio od Masarikove do Ulice Pave Radana) i  u Ulici Svetozara Markovića (dio od prodavnice "Moj market" do Ulice Pave Radana) saobraćaj odvija jednosmjerno sa dozvoljenim smjerom kretanja od Ulice Pave Radana.

Takođe, nakon provedenih analiza uslova i načina odvijanja saobraćaja, a na zahtjev građana, u ulicama Ivana Kosančića u naselju Lazarevo i u Knežopoljskoj ulici u naselju Borik biće uveden jednosmjerni režim odvijanja saobraćaja.

Iz Odjeljenja mole sve učesnike u saobraćaju, da zbog nesmetanog i bezbjednog odvijanja saobraćaja naročito obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Lokacije i mape novog režima saobraćaja pogledajte u nastavku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije