Banja Luka

Stanivuković čestitao krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan

Stanivuković čestitao krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Stanivuković čestitao krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković čestitao je krsnu slavu grada i Hrama Hrista Spasitelja – Spasovdan.

"Dragi moji sugrađani i sugrađanke, sa ponosom obilježavamo krsnu slavu našeg grada – Spasovdan. Ono što me posebno raduje jeste činjenica, da ćemo ove godine, kao što smo i prethodnih činili, proslaviti dan Vaznesenja Gospodnjeg tradicionalno i domaćinski, zajedno sa našim narodom. Sam naziv Spasovdan nosi veliku simboliku u sebi, a samim tim i nama daje zadatak da se međusobno gledamo i uvažavamo, jer samo zajedničkim snagama možemo promijeniti i poboljšati stvari i učiniti našu Banju Luku još ljepšom za život. Upravo iz tih razloga treba da čuvamo Spasovdan kao slavu našeg grada, jer tako čuvamo i našu istoriju, naše sjećanje na herojstvo, društvenu i moralnu snagu naših predaka, kao i da sa ponosom ističemo našu vjeru koja nam je svima posebno važna u ovim izazovnim vremenima", naveo je u čestitci gradonačelnik.

Poželio je da i u budućnosti  se sa ponosom slavi ovaj dan i da zajednički sa uspjehom vodimo razvoj i prosperitet Banjeluke na putu modernog evropskog grada.

"Siguran sam da ćemo zajedničkim snagama u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate i da ćemo realizovati projekte koji će ovaj grad učiniti baš onakvim kakvim ga volimo", zaključio je gradonačelnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije