Banja Luka

Stanivuković sa družio sa penzionerkama

Stanivuković sa družio sa penzionerkama
Foto: Ustupljena fotografija | Stanivuković sa družio sa penzionerkama

BANJALUKA - Povodom Međunarodnog dana žena gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković družio se sa banjalučkim penzionerkama, za koje je organizovano tradicionalno druženje.

"Drago mi je što sam ovdje, što sam iskoristio skupštinsku pauzu kako bih se družio sa našim damama penzionerkama. Prisutno je više članica Udruženja penzionera grada, te zajedno obilježavamo ovu značajnu manifestaciju. Cijeli mart mi poklanjamo našim damama ne samo kroz bukete i poklone, nego i kroz suštinsku borbu za prava svih naših žena. Važno je da skrenemo pažnju na neka od najvažnijih pitanja iz oblasti zdravlja i drugih vrsta prava, o kojima ćemo pričati cijeli ovaj mjesec",  kazao Staniuvković.

Poručio je i to kako je od velike važnosti što će se otvoriti i mnoga druga pitanja, koja se tiču upravo žena.

"Što se tiče naših penzionera, iznenadili smo naše dame, jer će one prve dobiti kartice za besplatan javni prevoz. Ostalima ćemo u aprilu ćemo podijeliti kartice za besplatan javni prevoz, dok podjela kartica za povoljniju kupovinu u marketima, apotekama i na mnogim drugim mjestima takođe kreće u istom mjesecu. Kada je riječ o našoj najstarijoj populaciji, očekuje nas još mnogo toga druženja oko dana grada, slave grada kao i obilježavanje njihovog dana",  kazao je Stanivuković.

Predsjednik Udruženja penzionera grada, Zoran Uletilović još jednom je naglasio kako je besplatan javni prevoz za sve penzionere od velikog značaja.

"Ranije smo razgovarali o tome da penzioneri imaju besplatan prevoz na teritoriji grada, kao i lica koja su starija od 65 godina. Svakom penzioneru bilo koja ušteda mnogo znači. Moram da naglasim i to da je Udruženje penzionera Banjaluke prvi put ove godine ušlo u budžet grada Banjaluke",  kazao je Uletilović.

Predsjednik Udruženja penzionera grada Prijedora, Slobodan Vrdan iskoristio je priliku da izrazi svoje zadovoljstvo odličnom saradnjom između Udruženja penzionera Banjaluke i grada Banjaluke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije