Banja Luka

U Banjaluci u subotu počinje "Dječiji sajam"

U Banjaluci u subotu počinje "Dječiji sajam"
Foto: Ustupljena fotografija | U Banjaluci u subotu počinje "Dječiji sajam"

BANJALUKA - U našem gradu će u danima vikenda, tačnije 1. i 2. juna, u Sportskoj dvorani "Borik" biti održan 5. "Dječiji sajam Banjaluka" sa posebno osmišljenim sadržajem za djecu i cijelu porodicu.

"Ove godine ćemo na poseban način sa vama obilježiti peti rođendan. Pored rođendanskog programa i ove godine ova porodična manifestacija biće događaj na kojem će posjetioci moći pronaći proizvode namijenjene djeci po promotivnim sajamskim cijenama, saznati novitete, učestvovati u edukativnim, ali i zabavnim radionicama i predavanjima",  navede organizatori.

Dodaju kako će festivalski dio programa otvoriti mališani iz predškolskih ustanova svojom pjesmom i razigranim plesom.

"Uz veliki broj izlagača koji će izložiti svoje proizvode iz oblasti hrane, higijene i naravno svijeta igračaka, veliki akcenat ove godine stavlja se na učenje i sportsku aktivnost djece koja je neophodna za pravilan razvoj mališana. Očekujemo veliki broj mališana i ove godine, sa kojima ćemo stvarati uspomene za cijeli život, ali i usvojićemo nova znanja koja su neophodna za život", dodaju u saopštenju.

Poručuju i to kako je ulaz za sve posjetioce besplatan.

"Ove godine možete očekivati odličnu zabavu, kako za djecu, tako i za cijelu porodicu. Pridružite nam se i učinite savršenim naš peti rođendan",  poručuju organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije