BiH

Dobri rezultati Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS

Dobri rezultati Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS
Foto: Vlada RS | Dobri rezultati Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom RS

BANALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas u Banjaluci sa predstavnicima Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom Republike Srpske a.d. Banjaluka, koje je predvodio direktor Miloš Grujić.

Predstavnici Društva upoznali su Viškovića sa dosadašnjim poslovanjem, te istakli da je Društvo za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom Republike Srpske, u proteklom vremenu, ostvarilo dobre poslovne rezultate.

Predstavnici Društva zahvalili su Vladi Republike Srpske na dobroj saradnji, te izrazili uvjerenje da će dobra saradnja sa Vladom i drugim institucijama biti nastavljena i u narednom vremenu.

Višković je na sastanku istakao da je Vlada zadovoljna dosadašnjim radom Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom Republike Srpske, te da ja otvorena za svaki vid unapređenja međusobne saradnje.

"Vlada daje podršku širenju usluga i proizvoda ovog društva, kao i poslovanju Društva za upravljanje Penzijskim rezervnim fondom Republike Srpske na međunarodnom tržištu", rekao je Višković.

Na sastanku je razgovarano i o daljem unapređenju zakonske regulative iz ove oblasti, kao i o drugim aktuelnim pitanjima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije