BiH

Dodik: SNSD ide na široku pobjedu

Dodik: SNSD ide na široku pobjedu
Dodik: SNSD ide na široku pobjedu

LAKTAŠI - Predsjednik SNSD Milorad Dodik istakao je da su svi danas okupljeni na Konvenciji u Laktašima u želji da osiguraju budućnost Republike Srpske na temelju platforme - U ime Srpske, za pobjedu Srpske.

''Ovdje smo da promovišemo naše kandidate za sve funkcije. SNSD ide na široku pobjedu, uvjeren da imamo snagu i organizaciju. Ovdje smo okupljeni da ponudimo i ohrabrimo narodu sigurnost, mir i bolju budućnost. Sve ono što želimo ovdje je sigurna budućnost i ono što možemo da uradimo je da pobijedimo u ime Srpske'', kazao je Dodik za RTRS pred početak današnje konvencnije koja se održava u Laktašima.

Predsjednik SNSD je izrazio povjerenje u odabrane kandidate SNSD-a, istakavši, da to povjerenje, prije svega, ima organizacija.

''Ovi kandidati su predlagani širom Republike Srpske kroz našu organizaciju. Uvjeren sam, da nudimo najbolje. SNSD je pokazao da izlazi pred ovaj narod s obrazom, i onim što je učinio bez imalo oklijevanja, želimo pobjedu, jer mislimo da imamo dovoljno snage i sposobnosti da nastavimo dalje da gradimo Republiku Srpsku. I da odbranimo i da izgradimo sigurnu budućnost'', rekao je Dodik.

Predsjednik SNDS je komentarušići kampanju rekao da se ova stranka neće baviti prljavom kampanjom.

Konvencija Saveza nezavisnih socijaldemokrata održava se danas u Laktašima.

Konvenciji prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, međunarodni sekretar te stranke Željka Cvijanović, potpredsjednici SNSD-a Igor Radojičić i Nikola Špirić i drugi. 

Konvenciji prisustvuju i akademik Matija Bećković, režiser Emir Kusturica, kao i mnogobrojni članovi i simpatizeri SNSD-a.

Na početku konvencije obratio se kandidat SNSD-a za načelnika opštine Laktaši Miroslav Kodžoman, koji je izrazio uvjerenje da će ostvariti ubjedljivu pobjedu na izborima za načelnika ove opštine 28. septembra.

Vezane vijesti:

Kodžoman: Uvod za pobjedu SNSD-a, za pobjedu Srpske

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije