Društvo

Pratite nas na Google news

Koordinacioni tim Vlade RS zahvalio Srbiji na prvom kontigentu pomoći

Koordinacioni tim Vlade RS zahvalio Srbiji na prvom kontigentu pomoći
Foto: Vlada RS | Koordinacioni tim Vlade RS: Preporuka da Institut nabavi 150.000 testova
Jovana Savanović

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić održali su danas redovan sastanak glavnog koordinacionog tima, povodom situacije izazvane novim virusom korona.

Na sastanku je razmatrana trenutna epidemiološka situacija u Republici Srpskoj, te sprovođenje mjera institucija Republike Srpske u vezi sa suzbijanjem novog virusa korona.
 
Glavni koordinacioni tim zahvalio je rukovodstvu Srbije na prvom kontigentu medicinske pomoći, koja je sinoć dopremljena u Republiku Srpsku, ističući da je riječ o veoma značajnoj pomoći za zdravstveni sistem Republike Srpske u borbi protiv virusa korona.
 
Glavni koordinacioni tim je još jednom poručio građanima da se pridržavaju svih propisanih mjera zaštite od korona virusa, te apelovano na lica kojima su propisane mjere kućne izolacije da ih se striktno pridržavaju.
 
Naredni sastanak glavnog koordinacionog tima biće održan sutra u Kabinetu predsjednika Vlade Republike Srpske, s početkom u 12.00 časova.
 
 
                                                                                                
 Sektor za informisanje-
Biro za odnose sa javnošću

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije