Gradovi

Prijedoru, Šamcu i Kotor Varošu odobrene sjednice skupštine

Prijedoru, Šamcu i Kotor Varošu odobrene sjednice skupštine
Foto: N.N. | Prijedoru, Šamcu i Kotor Varošu odobrene sjednice skupštine

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije izdao odobrenje za održavanje sjednica skuština u Prijedoru, Šamcu i Kotor Varošu, saopšteno je iz Ministarstva uprave i lokalne samouprave Republike Srpske.

Grad Prijedor i opštine Šamac i Kotor Varoš dužni su poštovati i preduzimati sve mjere zaštite, radi zaštite javnog zdravlja, odnosno zdravlja ljudi i smanjenja mogućnosti prenošenja virusa sa čovjeka na čovjeka.

Obavezna je primjena svih zdravstvenih mjera, a to su dezinfekcija prostora u kojem će se održati sjednica Skupštine, obavezno korištenje zaštitne maske i rukavica, fizički razmak prisutnih odbornika i lica koja učestvuju u radu sjednice Skupštine I spriječavanje većeg i dužeg socijalnog kontakta.

Odbornici koji su stariji od 65 godina mogu se kretati u vremenskom periodu počev od 7 do 10 časova svakog dana, izuzev nedjelje, i nisu izuzeti od mjere zabrane kretanja izvan navedenog vremenskog perioda, a u cilju zaštite lica starije životne dobi, naveli su u saopštenju Ministarstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije