Hronika

Banjalučanin osumnjičen da je izbo dvije osobe, a treću zaključao u podrum

Banjalučanin osumnjičen da je izbo dvije osobe, a treću zaključao u podrum
Foto: Nataša Martić | Banjalučanin osumnjičen da je izbo dvije osobe, a treću oteo

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je D.N. iz Banjaluke zbog sumnje da izbo dvije osobe, a jednu zaključao u podrum, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka D.N. je osumnjičen da je u petak 3. decembra 2021. godine, oko 17.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao Z.G. iz Banjaluke, a potom ga ubolo nožem u predjelu desne noge. 

"Takođe, D.N. je osumnjičen da je u četvrtak 02. decembra 2021. godine, u 06.15 časova u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, fizički napao S.A. iz Banjaluke  i potom ga ubolo nožem u glavu", dodaje se u saopštenju.

Kako se dodaje sumnja se da je D.N. u četvrtak 02. decembra 2021. godine u 18.00 časova, fizički napao N.S. iz Banjaluke,  u ugostiteljskom objektu u Banjaluci. 

"D.N. ga je potom odveo i zaključao u podrumske prostorije svoje zgrade u kojoj je nastanjeno", precizira se u saopštenju.

Kako se pojašnjava u saopštenju D.N. je osumnjičen da je počinio tri krivična djela tjelesna povreda i krivično djelo protivpravno lišenje slobode.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenim krivičnim djelima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije