Hronika

Horor u Njemačkoj: Tinejdžerka iz BiH oteta i silovana

Horor u Njemačkoj: Tinejdžerka iz BiH oteta i silovana
Foto: Screenshot/merkur.de | Ilustracija

GELZENKIRHEN – Tinejdžerka (15) iz Bosne i Hercegovine sinoć je u pratnji roditelja prijavila otmicu i silovanje, a prema njenim riječima, osumnjičeni su bili maskirani, ali su govorili njemački sa arapskim akcentom.

U prijavi stoji da je tinejdžerka u podne, posle škole stajala na autobuskoj stanici u Kranefeldštrase kada joj je prišao bijeli kombi. Iz kombija su izašli maskirani muškarci koji su je uvukli u kombi i odvezli u nepoznatom pravcu.

Dalje, u prijavi se navodi da su je odvezli u kuću na nepoznatoj lokaciji, gdje su je i silovali.

Nakon nekog vremena, kombijem su je odvezli u Esen i izbacili u Holeštrase. Prema njenom svjedočenju, otmičari su bili obučeni u crno i na glavi su imali balaklave. Ono što je primijetila jeste da su govorili njemački, ali sa arapskim akcentom. Takođe, ono čega se sjeća jeste da su brzo vozili te da su nekoliko puta mogli da izazovu sudar. To je potvrdio i portparol policije koji je rekao da su drugi vozači na ovoj ruti primijetili bijeli kombi koji vozi van svih ograničenja. Navodno, registarska tablica kombija je "CUX - HH" ili "CUX - HK".

Kako prenosi Bild, žrtva je još uvijek pod utiskom svega što se desilo zbog čega nije mogla da odgovori na sva pitanja inspektora tokom saslušanja. Takođe, policija traga za svim mogućim svjedocima koji su bili na autobuskoj stanici Horst ili one koji su vidjeli bijeli kombi u Esenu ili Gelzenkirhenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije