Hronika

Bokser Dražan Janjanin: Kako smo za dlaku izbjegli smrt

Bokser Dražan Janjanin: Kako smo za dlaku izbjegli smrt
Foto: N.N. | Bokser Dražan Janjanin srećom izbjegao tragediju u sudaru u kome je povređen Kuzmić

BANJALUKA - Imao sam meč u Njemackoj i krenuo kuci porodici, a eto umalo da poginem. Da nismo pobjegli i udarili u brinu pitanje je da li bismo kum i ja preživjeli, rekao je za "Nezavisne" prijedorski bokser Dražan Janjanin (30).

On je kao suvozac pukom srecom jutros izbjegao tragediju u saobracajnoj nesreci u kojoj je teško povrijeden i košarkaš Ognjen Kuzmic.

Janjanin je istakao da mu je ušivena ruka te da ima još nekoliko povreda po tijelu ali, dodaje ozbiljnije povrede je, srecom izbjegao. 

"Taj automobil se odjednom stvorio iskred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u brinu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi tocak i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dole", rekao je Janjanin za "Nezavisne".

Istice da je njegov kum lakše povrijeden, a šokiran je cinenicom da su za dlaku svi mogli nastradati.

"Mi smo se bježeci, popeli na brinu koja nas je odbacila i prevrnula na krov,  taj auto je produžio i prevrnuo se u jarak. U šoku sam", istice Janjanin.

Udes se desio oko pet casova kada su se na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramicima sudarili porše u kojem su bili Kuzmic i  Bogdan Ilic (29) iz Bijeljine i bmv u kojem su bili Janjanin i njegov kum Marko Miljatovic (32).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije