Hronika

Dvojac iz Tešnja osumnjičen da je krao u teslićkoj ulici

Dvojac iz Tešnja osumnjičen da je krao u teslićkoj ulici
Foto: N.N. | Dvojac iz Tešnja osumnjičen da je krao u teslićkoj ulici

DOBOJ – Policija u Tesliću, zajedno sa policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, identifikovala je N.К. i M.H. sa područja Tešnja, zbog sumnje da su u Tesliću zajedno izvršili tri teške krađe.

Za prijavljeni dvojac postoji osnov sumnje da su 4. na 5. i 5. na 6. juna izvršili provale u tri podrumske prostorije, odakle su ukrali bicikl i više vrsta električnog i drugog alata.

Kako su naveli iz Policijske uprave Doboj, za prvoprijavljenog N.К. postoji osnov sumnje i da je samostalno izvršio pet krivičnih djela teška krađa, jedno krivično djelo teška krađa u pokušaju i jedno krivično djelo krađa.

"Za prvoprijavljeno lice inicijala N.К. postoji osnov sumnje da je 06/07.06.2020. godine, izvršilo provalu u tri podrumske prostorije, odakle je otuđilo dva bicikla dok je u trećem objektu izvršena premetačina stvari i ništa nije otuđeno. Takođe, za navedeno lice postoji osnov sumnje da je u periodu od 03.06. do 07.06.2020. godine iz haustora stambene zgrade otuđilo bicikl", saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije