Hronika

Dvoje povrijeđeno u saobraćajnim nezgodama u Gradišci i Srpcu

Dvoje povrijeđeno u saobraćajnim nezgodama u Gradišci i Srpcu
Foto: Ilustracija | Dvoje povrijeđeno u saobraćajnim nezgodama u Gradišci i Srpcu

GRADIŠKA – Dvije saobraćajne nezgode dogodile su se juče na području Gradiške i Srpca u kojima su povrijeđene dvije osobe, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

U nezgodi koja se desila na regionalnom putu Vrbaška - Mrakovica u mjestu Gornji Podgradci u 17 časova povrijeđen je D.G. iz Donjih Podgraca.

"U nezgodi su učestvovali putnički automobil VW Golf kojim je upravljao Ž.P. iz mjesta Gornji Podgradci, grad Gradiška i putnički automobil marke Opel Astra kojim je upravljao D.G. iz mjesta Gornji Podgradci, grad Gradiška", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na vozilima nastupila materijalna šteta, dok je vozač D.G. zadobio tjelesne povrede.

G.K. iz Šeškovaca je povrijeđen sinoć u 21,25 časova nakon što je sitroenom sletio s lokalnog puta u mjestu Brezovljani u opština Srbac

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srbac, koji su utvrdili da je u ovoj saobraćajnoj nezgodi na voziliu nastupila materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije