Hronika

Herojski čin u Prijedoru: Policajac skočio u hladnu Sanu i spasio sugrađanina

Herojski čin u Prijedoru: Policajac skočio u hladnu Sanu i spasio sugrađanina
Foto: N.N. | Herojski podvig u Prijedoru: Policajac skočio u hladnu Sanu i spasio sugrađanina

PRIJEDOR - Policajac iz Prijedora Slađan Dačić (28) noćas je pokazao veliku požrtvovanost, hrabrost i humanost - skočio je u hladnu rijeku Sanu, te izvukao sugrađanina.

Dačić, koji je zaposlen u Jedinici za podršku Uprave za obezbjeđenje ličnosti i objekata u Banjaluci, nesebičnim žrtvovanjem i humanim postupanjem, spasio je mladi ljudski život.

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je noćas oko 0.15 časova sa prijedorskog gradskog mosta u rijeku Sanu skočio N.M. (22) iz Prijedora.

"Vidjevši da je lice skočilo, Slađan Dačić, koji je u tom momentu prolazio vozilom, izašao je iz automobila, skočio u Sanu i oko 200 metara nizvodno iz rijeke izvukao lice, kojem je potom medicinsku pomoć ukazala Služba hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor", potvrđeno je "Nezavisnim" iz prijedorske policije.

U saopštenju se dodaje da je Dačić  na ovaj način pokazao da su policajci Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, bez obzira da li su na dužnosti ili ne, spremni žrtvovati svoje živote kako bi spasili druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije