Hronika

Mediji: Ubica iz Srpca prije samoubistva nazvao roditelje i brata

Mediji: Ubica iz Srpca prije samoubistva nazvao roditelje i brata
Foto: Ilustracija | Mediji: Ubica iz Srpca prije samoubistva nazvao roditelje i brata?

SRBAC - Đurica Tadić (24) iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić (20) iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Kako piše portal "Alternativne televizije" njih dvoje su odnedavno u vezi, a jučerašnji dan su proveli zajedno. Prije brutalnog ubistva i samoubistva mladi par se, navodno, vozao automobilom.

On je potom djevojku odvezao do lokalnog groblja, gdje ju je iz za sada nepoznatih razloga prvo ubo nožem u kuk. Prema pisanju pomenutog portala, koji se poziva na neimenovane izvore navodno bliske istrazi, djevojka je pokušala da pobjegne, ali ju je ubica stigao te ubo u predjelu rebara i potom masakrirao.

Nakon što je počinio brutalno ubistvo, Tadić je pozvao oca te mu kratko rekao da se njih dvoje nalaze na određenoj lokaciji i da su oboje mrtvi.

Otac je pozvao svog drugog sina, te su se zajedno sa još jednom osobom uputili na lokaciju koju mu je rekao Đurica te zatekli stravičan prizor.

Đurica se objesio na drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored.

Sa druge strane, portal "Srpskainfo.com" piše da je Đurica nazvao majku ili brata i rekao šta je uradio i da će izvršiti samoubistvo.

"Dok mu je brat stigao, on se objesio o drvo ispred vikendice, a njeno tijelo nađeno je na livadi pored auta", kaže neimenovani sagovornik "Srpskainfo".

Svi u nevjerici posmatraju vikendice u blizini koje se to desilo i kažu da ne pamte ovakav zločin.

"Samo je monstrum mogao u uraditi ovako nešto. Niko normalan ne bi mogao djevojku izbosti", kaže jedan od mještana za pomenuti portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije