Hronika

Osumnjičen da je ukrao 400 KM iz aparata za igre na sreću

Osumnjičen da je ukrao 400 KM iz aparata za igre na sreću
Foto: Ilustracija | Osumnjičen da je ukrao 400 KM iz aparata za igre na sreću

GRADIŠKA - Z.T. iz mjesta Razboj Lijevčanski u opštini Srbac uhapšen je juče zbog sumnje da je iz aparata za igre na sreću ukrao 400 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Policijskoj stanici Gradiška juče oko 10 časova je prijavljeno da je u toku prethodne noći izvršena provala u ugostiteljski objekat u Gradišci, te je iz aparata za igre na sreću ukraden novac.

"Operativnim radom policijskih službenika identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala Z.T. koji se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage izvršilo provalu na ulazna vrata ugostiteljskog objekta, nakon čega je ušao u unutrašnjost ugostiteljskog objekta, te izvršilo obijanje aparata igara na sreću, iz kojeg je otuđio novac u iznosu od oko 400 КM", kazali su u Policijskoj upravi Gradiška.

Takođe, Policijskoj stanici Gradiška juče je oko 12 časova, prijavljeno je da je u toku noći između ponedjeljka i utorka godine provala u kuću vlasništvu D.L. u Gradišci, iz koje su ukradene do sada neutvrđene stvari.

"Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave Gradiška identifikovano je i lišeno slobode lice inicijala Z.T. koje se sumnjiči da je upotrebom podesnog alata i fizičke snage nasilno otvorilo balkonska vrata kuće, ušlo u unutrašnjost iste, izvršlo premetačinu, nakon čega je otuđilo do sada neutvrđene stvari", saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije