Hronika

Pet Prijedorčana osumnjičeno za više krađa, šteta 6.000 KM

Pet Prijedorčana osumnjičeno za više krađa, šteta 6.000 KM
Foto: Ilustracija | Pet Prijedorčana osumnjičeno za više krađa, šteta 6.000 KM

PRIJEDOR – Za pet osoba iz Prijedora postoji osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela na području ovog grada, čime su pričinili materijalnu štetu od 6.000 KM.

Naime, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, izvršili su kriminalističku obradu  E.D., S.R., A.H., G.K. i  R.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih djela na području Prijedora.

Tokom kriminalističke obrade utvrđeno je da su E.D., S.R. i A.H., u ranijem periodu, počinila četiri krivična djela 'teška krađa', dok su u izvršenju jednog krivičnog djela, sa osumnjičenima učestvovali i G.K. i R.M.

"Osumnjičena lica su otuđivši predmete iz stambenih objekata privatnog vlasništva i jednog teretnog vozila, pričinili materijalnu štetu u ukupnom iznosu oko 6.000 KM", saopšteno je iz Policijske uprave Prijedor.

Dio ukradenih predmeta koji su pronađeni i oduzeti, biće vraćeni vlasnicima, a nakon kompletiranja predmeta, protiv E.D., S.R., A.H., G.K. i  R.M., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjena krivična djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije