Hronika

Poznat identitet mladića koji je poginuo u Trebinju

Poznat identitet mladića koji je poginuo u Trebinju
Foto: Nezavisne novine | Poznat identitet mladića koji je poginuo u Trebinju

TREBINJE - U centru Trebinja, u Ulici Vuka Mićunovića, u subotu popodne oko 15.30 časova, smrtno je stradao osamnaestogodišnji mladić inicijala B.D. iz Trebinja koji se sahranjuje u nedelju u 16 časova, na groblju u selu Vranjska kod Bileće.

Nesrećni mladić je upravljao vozilom marke opel korsa koje je jedino i bilo učesnik ove saobraćajne nesreće i izvrnulo se na krov.

Nakon okončanog uviđaja oglasila se i Policijska uprava Trebinje, potvrdivši inicijale mladića i saopštivši da je poginuo odmah na licu mjesta.

Saobraćajka se dogodila stotinak metara od mjesta u samom centru grada na kome se pravi kružni tok, što otežava saobraćaj, ali je na tome mjestu najčešće policajac koji usmjerava i adekvatno je obilježen saobraćajnim znacima.

U pitanju je putni pravac koji od centra grada vodi ka magistralnim putevima prema Nikšiću i Bileći, pa je saobraćaj u ovoj ulici bio zatvoren, a policija je vozila preusmjeravala u gradu na druge ulice, a ona iz pravca Bileće i Nikšića na naselje Hrupjela i tamošnje lokalne puteve.

Ulica Vuka Mićunovića je inače poznata kao takozvana "crna rupa" u saobraćaju Trebinja sa velikim brojem teških saobraćajnih nezgoda.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije