Hronika

Pretres kuće u Prijedoru, pronađena droga, oružje, bomba, mine

Pretres kuće u Prijedoru, pronađena droga, oružje, bomba, mine
Foto: PU Prijedor | Pretres kuće u Prijedoru, pronađena droga, oružje, bomba, mine

PRIJEDOR – Prijedorska policija je u utorak, u nastavku akcije "Plantaža 2020", izvršila pretres kuće, pomoćnih objekata i okućnice koje koristi M.I. iz Prijedora i pri tome našla drogu, oružje, municiju, bombu i mine.

Kako su precizirali iz PU Prijedor, pronađen je i oduzet zasad 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na biljku konoplje, te vatreno oružje pištolj i lovačka puška, 51 komad municije različitog kalibra, ručna bomba, dvije nagazne mine, te drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

"Svi oduzeti predmeti deponovani su u depozit Osnovnog suda u Prijedoru, a nakon kompletiranja predmeta, protiv lica M.I., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za krivično djelo neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija", saopšteno je iz PU Prijedor.   

Pretres je vršen uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Prijedoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije