Hronika

Šipovljanin i Dobojlija se potukli ispred pekare u Banjaluci, jedan završio u UKC RS

Šipovljanin i Dobojlija se potukli ispred pekare u Banjaluci, jedan završio u UKC RS
Foto: N.N. | Šipovljanin i Dobojlija se potukli ispred pekare u Banjaluci, jedan završio u UKC RS

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je J.C. iz Šipova i S.N. iz Doboja nakon međusobne tuče ispred pekare u Banjaluci, saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Kako se dodaje banjalučkoj policiji 21. oktobra 2021. godine u 2.05 časova, prijavljeno je da je ispred pekare u Banjaluci, došlo do tuče dvije osobe. 

"Dolaskom na lice mjesta, policijski službenici su utvrdili da su J.C. iz Šipova i S.N. iz Doboja u međusobnoj tuči zadali udarce u predjelu glave i tijela. S.N. ukazana je pomoć u Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske", dodaje se u saopštenju.

Kako se dodaje osobe su uhapšene i podvrgnute ispitivanju na prisustvo alkohola u organizmu kojom prilikom je utvrđeno kod J.C. 1,16 g/kg alkohola u organizmu i kod S.N. 1,41 g/kg alkohola u organizmu.

O događaju je obaviješten dežurni okružni tužilac, koji je naložio policijskim službenicima da nakon kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda u redovnoj proceduri.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije