Hronika

Stravični detalji: Djevojka rasporenog stomaka pronađena pored auta

Stravični detalji: Djevojka rasporenog stomaka pronađena pored auta
Foto: N.N. | Stravični detalji: Djevojka rasporenog stomaka pronađena pored auta
N.N.

GRADIŠKA - Đurica Tadić (24) iz Razboja Ljevčanskog kod Srpca ubio je nožem u tom mjestu Milicu Bajić (20) iz Trošelja kod Gradiške, a nakon toga izvršio samoubistvo.

Kako "Nezavisne" saznaju Ðurica i Milica su se kobnog dana vozili njenim opelom u mjestu Razboj Ljevčanski te su došli do mjesta Stegića prud  gdje su se posvađali.

"On je najvjerovatnije tokom svađe uzeo vjerovatno veći kuhinjski nož i presudio joj. Prizor je bio stravičan. Djevojka je pronađena pored auta sa rasporenim stomakom", kaže izvor "Nezavisnih".

Nezvanično se saznaje da je nesrećna djevojka pružila jak otpor ubici jer su na licu mjesta bili vidljivi tragovi borbe.

Stradala djevojka je do dolaska dežurne službe hitne pomoći iz Srpca i dalje davala znakove života, ali je nedugo nakon toga preminula. 

Prema dosadašnjim saznanjima, beživotna tijela su pronašli članovi Tadićeve porodice kojima je mladić porukom sa mobilnog telefona najavio tragičan epilog.

Navodno je Đurica imao sličnih ispada i u ranijim vezama, jer je porodici već najavljivao da će dići ruku na sebe zbog nesrećnih ljubavi, zbog čega u prvi momenat njegove prijetnje u ovom slučaju nisu shvatane ozbiljno. Međutim, nakon što nije odgovarao na pozive, njegovom ocu i bratu je to pobudilo sumnju tako da su ga potražili i zatekli stravičnu scenu.

Šta je motivisalo ovog mladića da počini nezapamćen zločin na ovim prostorima, pokazaće istraga.

Nekoliko časova prije, Đurica je na društvenim mrežama objavio slike sa Milicom na koju je stavljao srca i druge znakove ljubavi a nakon toga su njenim autom otišli do vikendice gdje mladi često dolaze, budući da se radi o skrovitom dijelu sela obraslom šumom.

Nakon, po svemu sudeći, žestoke rasprave i borbe, Đurica je presudio Milici na svirep način a potom se objesio na obližnje drvo udaljeno tridesetak metara od vikendice. 

Poznanici kažu da je inače bio "kratkog fitilja" i da je često znao impulsivno reagovati u određenim životnim situacijama.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Miodrag Bukarica, zajedno s policijskim službenicima Policijske uprave Gradiška i Policijske stanice Srbac, a uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik Željko Rodić iz Srpca.

Obdukcija beživotnih tijela biće obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Đurica nije bio zaposlen dok je Milica studirala u Banjaluci. Iza nesrećne djevojke ostali su majka, otac i brat, dok je Đurica pored roditelja imao još dva brata.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije