Hronika

Tužilaštvo za "Nezavisne": Povučena optužnica protiv Davida Dragičevića

Tužilaštvo za "Nezavisne": Povučena optužnica protiv Davida Dragičevića
Foto: N.N. | Tužilaštvo za "Nezavisne": Povučena optužnica protiv Davida Dragičevića

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka povuklo je optužnicu protiv pokojnog Davida Dragičevića (21), potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako ističu u Tužilaštvu, njima je 22. avgusta prošle godine Policijska uprava Banjaluka dostavila izvještaj protiv Dragičevića, a zbog sumnje da je nanio lakše povrede G.J.

"U toku postupka istrage preduzete su potrebne istražne radnje - saslušani su svjedoci, izvršeno je prepoznavanje lica, te medicinsko vještačenje", kazali su za "Nezavisne" iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako dodaju, u tom predmetu istraga je okončana 28. februara ove godine, kada je podignuta optužnica protiv Dragičevića. U optužnici ga terete za tešku povredu, počinjenu na štetu G.J. 11. juna prošle godine u Banjaluci, u Ulici banjalučkog odreda, na Banj brdu.

"Nakon toga izdata je naredba i dostavljena je službi otpreme pošte Tužilaštva, te je optužnica proslijeđena Osnovnom sudu Banjaluka na potvrđivanje. Postupajući tužilac je provjerom u matičnom uredu Banjaluka utvrdio da je David Dragičević preminuo (upisan u matičnu knjigu umrlih dana 4. aprila ove godine), a zatim je povukao optužnicu", kažu iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije