Hronika

Pratite nas na Google news

U Tesliću oduzeta još dva vozila: Nije platio 32 kazne, ostao bez kombija

U Tesliću oduzeta još dva vozila: Nije platio 32 kazne, ostao bez kombija
Foto: PU Doboj | U Tesliću oduzeta još dva automobila: Nije platio 32 kazne, ostao bez kombija
Jovana Savanović

DOBOJ – Policija u Tesliću i juče je imala posla oko oduzimanja automobila. Naime, tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka privremeno su oduzeli putnički automobil marke reno i teretno vozilo marke fiat od osoba koji su višestruki povratnici u činjenju prekršaja.

Policajci su juče kontrolisali kombi fiat, kojim je upravljao O.P. sa područja opštine Teslić, te su utvrdili da navedeni upravlja vozilom bez vozače dozvole koja je deponovana u Policijskoj stanici Teslić.

"Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da isto ima 32 neplaćene kazne sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.236 KM", naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Prilikom kontrole putničkog automobila marke reno juče oko 17 časova, kojim je upravljao D.Ć. iz Teslića, policija je utvrdila da on upravlja vozilom bez vozačke dozvole koaj je poništena Rješenjem Policijske uprave Doboj početkom mjeseca avgusta 2020. godine. 

"Daljim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja i prouzrokovanju saobraćajnih nezgoda sa posljedicama po lica", saošteno je iz Policijske uprave Doboj.

Protiv D.Ć. i O.P. će Osnovnom sudu Teslić biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su u prethodna tri dana od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja ukupno oduzeli tri putnička automobila i jedno teretno vozilo.

U ponedjeljak uveče policija je oduzela automobil hjundai, a dan prije je muškarcu iz Teslića, koji ima 24 neplaćene kazne, oduzet golf 2.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije