Svijet

Pratite nas na Google news

Sestra Skripaljeve: Britanske službe su otele moju sestru i drže je u hemijskoj laboratoriji

Sestra Skripaljeve: Britanske službe su otele moju sestru i drže je u hemijskoj laboratoriji
Foto: Ilustracija | Sestra Skripaljeve: Britanske službe su otele moju sestru i drže je u hemijskoj laboratoriji
N.N.

MOSKVA - Sestra Julije Skripalj, koja je otrovana novčokom zajedno sa ocem, bivšim dvostrukim ruskim agentom, tvrdi da su Juliju otele britanske službe.

Viktorija Skripalj je u intervjuu koji je dala listu "Izvestija" izjavila da od 24. jula ne može da stupi u kontakt sa svojom sestrom, koja je otrovana u incidentu u Solzberiju. Po njenom mišljenju, britanske specijalne službe su faktički otele Juliju i nasilno je drže da se ne vrati u Rusiju, prenio je portal "Sputnjik".

"Zašto ne puštaju da je obiđu ruske diplomate i rođaci, ne dozvoljavaju da govori za televiziju? Mislim da je drže, najvjerovatnije, u vojnoj bazi, daleko od medija, u izolaciji od spoljnjeg svijeta", rekla je Viktorija Skripalj, dodavši da njenu sestru najvjerovatnije drže u hemijskoj laboratoriji Porton Daun.

"I ja i drugi rođaci smo više puta probali da pozovemo Juliju, pisali smo poruke. Bez odgovora. Iako je posljednji put kada smo razgovarale rekla da može slobodno da koristi telefon i da želi da se vrati u Rusiju. Julija ovdje ima nekretnine, imovinu, na kraju krajeva, ovdje je njen čitav život", naglasila je Viktorija.

(Sputnjik)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije