Fudbal

Čeka se Borčeva bomba u Antaliji

Čeka se Borčeva bomba u Antaliji
Foto: N.N. | Čeka se Borčeva bomba u Antaliji

FK Borac bi u toku današnjeg dana trebalo da predstavi novo pojačanje, a prema najavama iz Antalije, gdje su Banjalučani na pripremama, radi se o pravoj transfer bombi za bh. uslove.

"Sve smo završili oko njegovog dolaska, ali ne bih da otkrijem ime dok ne dođe i potpiše ugovor. Kažem sve je dogovoreno i potpisaće ugovor na godinu dana", rekao je za "Nezavisne" iz Antalije, Vico Zeljković, predsjednik Borca.

On je najavio da su u toku pregovori i sa Danielom Avramovskim, trenutno članom Vardara, te da će sve biti poznato u narednim danima.

Vinisijus Arauho, se dugo spominjao kao moguće pojačanje, ali nije došao jer je fudbaler odbio da prođe dodatne ljekarske preglede.

"Željeli smo da prođe detaljne ljekarske preglede jer smo čuli da ima problema sa koljenom. Nismo željeli da pogriješimo jer njegov dolazak ne bi bio nimalo jeftin. On to nije htio i posao je propao. Treba istaći da smo skoro sve detalje bili dogovorili", jasan je Zeljković.

Kako stvari stoje pojačanja u napadu neće biti jer je stručni štab zadovoljan kako igra Srđana Vujaklija koji će dobiti novu šansu.

"Da se razumijemo nismo zadovoljni kako je igrao u prvom dijelu sezone, ali je pokazao određeni napredak i imamo povjerenja u njega", jasan je Zeljković.

Prva opcija u napadu bez sumnje je Saša Kajkut sa kojim je danas produžen ugovor na godinu dana, a iz kluba su istakli da bi uskoro nove ugovore trebalo da potpišu golman Mladen Lučić i defanzivac Siniša Dujaković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije