Fudbal

Postignut dogovor, "Lešinari" ponovo uz Borac na Gradskom stadionu

Postignut dogovor, "Lešinari" ponovo uz Borac na Gradskom stadionu
Foto: N.N. | Postignut dogovor, "Lešinari" ponovo uz Borac na Gradskom stadionu

FK Borac se u ovom prelaznom roku igrački pojačao kako bi što spremniji dočekao ispite u BHT Premijer ligi BiH naredne sezone, a sada su dobili i najveće pojačanje u vidu povratka navijača, popularnih Lešinara na tribine Gradskog stadiona.

Iz Platonove ulice su kazali da je održan sastanak Vice Zeljkovića, predsjednika kluba sa predstavnicima navijačke grupe te da je postignut dogovor o povratku najvatrenijih Borčevih pristalica na tribine.

"Na pomenutom sastanku Uprava i navijači su se dogovorili i o tome da dosadašnji član Skupštine FK Borac, kao predstavnik navijača, Dejan Kostić ubuduće neće obavljati gore navedenu funkciju nego će predstavnici navijačke grupe Lešinari u narednom periodu imenovati novog predstavnika navijača u klupskoj Skupštini", stoji u saopštenju kluba.

Kako se ističe na ovaj način su prevaziđene nesuglasice iz prethodnog perioda, na relaciji Uprava – Lešinari koje su dovele do bojkota navijača koji tokom cijele sezone u Prvoj ligi RS nisu sa tribina bodrili svoje ljubimce.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije