Fudbal

Prometno u FK Borac

Prometno u FK Borac
Foto: Vladimir Stojaković | Prometno u FK Borac

Asmir Avdukć, Goran Galešić, Uroš Mirković, Miloš Đorđević, Miloš Kukić i Ivan Delić više nisu članovi FK Borac i tako su se pridružili Borisu Raspudiću, Ivici Gubercu, Riju Suzukiju, Borislavu Eriću i Mahiru Kariću koji su ranije ove zime napustili redove Banjalučana.

Danas je na Gradskom stadionu Igor Janković, trener Borca, izvršio prozivku fudbalera i tada je postalo jasno da u nastavku sezone neće biti čak 11 igrača koji su bili članovi ekipe u prvom dijelu BHT Premijer lige BiH. Svi imaju čiste papire osim Guberca s kojim još nije riješen raskid ugovora.

"Guberac nema riješen status. Dobio je inostrane ponude i dok ne vidimo šta će biti s tim on neće raditi s ekipom", rekao je Vico Zeljković, potpredsjednik kluba.

On je istakao da je sporazumno raskinut ugovor i s Avdukćem i Galešićem, što je iznenadilo mnoge jer je tandem bio jedan od boljih u prvom dijelu sezone. Osim toga, kazao je da je Borac za odlazak Karića od Olimpica dobio 12.000 KM.

"Trkulja je budućnost kluba i golmanu kao što je Avdukić nije mjesto na klupi pa je dogovor da napusti klub. Što se tiče Galešića, s njim smo imali dogovor da je slobodan u slučaju inostrane ponude", kazao je Zeljković.

Borac su ove zime pojačali Danijel Majkić, Stefan Dujaković, Armin Mahović, Mahir Karić i Miloš Žeravica, dok je nekoliko igrača na probi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije