Fudbal

Remi Borca na prvom ispitu u Antaliji

Remi Borca na prvom ispitu u Antaliji
Foto: N.N. | Remi Borca na prvom ispitu u Antaliji

Fudbaleri Borca odigrali su neriješeno sa ruskim Orenburgom (2:2) u prvom kontrolnom meču u Antaliji.

Oba tima odigrala su tvrdu utakmicu, a treneri mogu da budu zadovoljni prikazanim u Beleku. Golove za Banjalučani postigli su Saša Kajkut i Srđan Vujaklija, a za ruski tim jedini strijelac bio je Đorđe Despotović.

"Pokazali su da su kvalitetniji od nas, dobro smo parirali prvih 25 minuta, a zatim smo prilimi golove iz prekida, nismo bili spremni. Ono što je najbitnije možemo da igramo protiv ovakve ekipe. Bitno je da nismo izgubili i da svi igrači dobiju samopouzdanje. Pokušali smo da diktiramo, i kratko smo uspjeli u tome, poslije se vidi da su igračima noge još teške. Igrali smo bez četiri igrača. Vranješ nam je najviše nedostajao, on nam je najbitniji igrač. Falili su Lučić, Radulović, Bosančić. Pokazali smo da se teško pobjeđuje ovaj Borac", rekao je Branislav Krunić, trener Borca,  nakon prve provjere u Antaliji.

Ovo je bio prvi ispit za Borac u Antaliji, a sad slijede dueli sa makedonskim Vardarom (2. februar), ruskom Čajkom (5. februar), te Irtišem (8. februara) i na kraju sa Dinamom iz Kijeva (9. februara).

Banjalučani se odmah sutradan vraćaju u grad na Vrbasu gdje će nastaviti pripreme za proljećni dio BHT Premijer ligi BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije