Fudbal

Ronaldo supruzi daje džeparac

Ronaldo supruzi daje džeparac
Foto: N.N. | Ronaldo supruzi daje džeparac

Ako je vjerovati svjetskim medijima jedan od najboljih fudbalera današnjice i član Juventusa Kristijano Ronaldo svojoj supruzi Georgini Rodrigez mjesečno plaća skoro 100.000 evra. Jedni pišu da joj plaća kako bi bila kući i odgajala njegovih četvrto djece, dok drugi imaju teoruju da taj iznos daje kako bi mogla da živi luksuzno i često putuje.

Portugalska zvijezda i njegova supruga žive raskošnim životom u Torinu pošto fudbaler ima godišnju platu oko 35 miliona evra. Ovaj par ima jedno zajedničko dijete, dvogodišnju kćerku Alana Martinu, ali Georgina kući brine i o troje Ronaldove djece koje je dobio sa surogat majkom (blizanci Eva i Mateo, te Kristiano junor)

"Corriere dello Sport" je objavio da Georgina većinu vremena provodi kući sa djecom i za to je plaćena svaki mjesec. Opet sa druge strane postoji priča da joj Ronaldo taj novac daje za luksuz, ali očigledno se svi slažu da joj Portugalac daje džeparac. Ova porodica živi život o kojem mogu da sanjaju mnogi njih dvoje zajedno mjesečno zarađuju po nekoliko miliona evropskih novčanica.

Praznici na jahtama su redovna pojava, dok su rođendani začinjeni veoma skupim poklonima. Primjera radi Georgina je svom suprugu za nedavni 35 rođendan kupila Mercedes G-Wagon kojem je početna cijena 111.000 evra. Par u javnosti može da se vidi sa veoma skupim nakitom, a Ronaldo se prošlog mjeseca pohvalio Rolex-om koji vrijedi oko 450.000 evra.

Da nije Ronaldo jedini koji dobro zarađuje govori i to da njegova supruga od svakog posta na Instagramu od sponzora zaradi 8.000 evra. I to sve zahvaljujući tome što ima preko 16,5 miliona pratilaca. Neki mediji idu toliko daleko da su objavili da supruga sjajnog fudbalera po intervjuu zaradi 100.000 evra.

Glamurozan život koji sada vodi nije bio njena svakodnevnica pošto je imala skromno djetinjstvo, piše britanski "Sun". Rođena je Buenos Ajresu, a vrlo brzo se sa porodicom preselila u malo selo Jaka na sjeveru Španije. Otac joj je bivši agrentinski fudbaler Horhe, a mama Ana je iz Španije. U djetinjstvu je sanjala da bude balerina, ali njeni roditelji nisu imali novca da je pošalju u školu pa se Georgina okrenula prema karijeri manekenke. Na početku je živjela u malim stanovima i radila je kao konobarica, ali je sa 19 godina shvatila da to ipak nije za nju pa se preselila u Bristol gdje je radila kao dadilja i zarađivala 11,5 evra po satu, a pojedini mediji su ranije prenosili njene riječi da je radila kao čistačica.

Kada je savladala jezik uputila se nazad u Španiju kako bi ispunila svoje snove. U Madridu se zaposlila kao prodavačica u butiku u koji je jednom prilikom došao Ronaldo i ostalo je istorija...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije