Fudbal

Pratite nas na Google news

Sloboda dobila vjetar u leđa

Sloboda dobila vjetar u leđa
Foto: N.N. | Sloboda dobila vjetar u leđa
Vladimir Grbić

Čelnici FK Sloboda, predvođeni predsjednikom Mladenom Bosančićem danas su imali sastanak sa načelnikom opštine Novi Grad Miroslavom Drljačom koji je pružio apsolutnu podršku čelnicima ovog kluba.

Razgovaralo se o trenutnoj situaciji u klubu, infrastrukturnim radovima, koji su uveliko u toku na stadionu "Mlakve", te o planovima u narednom periodu među kojima su pripreme za obilježavanje 110 rođendana "crvenih" i razmatranju pozivnice Fudbalskog saveza RS da Sloboda od naredne sezone nastupa u Prvoj ligi RS. Rukovodstvo Slobode dobilo je punu podršku opštinskih struktura.

"Zahvalan sam gospodinu Drljači i našoj opštini što su stali iza ovog projekta. Takođe hvala i čelnicima FSRS na povjerenju koje imaju u Slobodu i ovo što radi ova uprava. Mi smo u ovih šest mjeseci uradili veliki posao, a dosta toga je još pred nama. Sa velikim entuzijazmom smo se uhvatili u koštac sa svim problemima i nastavljamo s radom", rekao je Bosančić.

U narednim danima u posjetu Slobodi trebali bi doći i predstavnici FSRS na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem pošto je Savez stao iza proslave 110. rođendana Slobode.

Najčitanije