Fudbal

Teški ispiti za Krupu i Rudar

Teški ispiti za Krupu i Rudar
Foto: N.N. | Teški ispiti za Krupu i Rudar

Fudbaleri Krupe i Rudar Prijedora u 12. kolu Prve lige RS gostuju kod Slavije, odnosno Alfa Modriče. Ova dva tima odlijepila su se na vrhu tabele, s tim da Banjalučani imaju pet bodova prednosti i ovo kolo je prilika da možda i povećaju prednost.

Od početka sezone je jasno da će se ova dva tima boriti za titulu prvaka RS i samim tim i povratak u BHT Premijer ligu BiH, a dueli u Istočnom Sarajevu i Modriči će pokazati koji tim je trenutno u boljoj formi. Teško je reći da li će neka od ove dvije ekipe imati lakši zadatak jer su Slavija i Alfa Modriča neugodni rivali na svom terenu. S obzirom na to da Prva liga RS broji samo devet klubova nakon što je od takmičenja odustala Sloga iz Gornjeg Crnjelova, u ovom kolu će slobodno biti Jedinstvo iz Brčkog.

Parovi: Kozara - Podrinje, Alfa Modriča - Rudar Prijedor, Slavija - Krupa, Željezničar Sport tim - Tekstilac. Svi mečevi igraju se u subotu od 14.30. Slobodno je Jedinstvo iz Brčkog. Poredak: Krupa 28, Rudar Prijedor 23, Kozara 17, Podrinje 12, Alfa Modriča 10, Slavija 10, Željezničar Sport tim 8, Tekstilac 8, Jedinstvo 7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije