Fudbal

Pratite nas na Google news

Zeljković pred imenovanjem za predsjednika FS RS

Zeljković pred imenovanjem za predsjednika FS RS
Foto: N.N. | Zeljković pred imenovanjem za predsjednika FS RS
Vladimir Grbić

Fudbalski savez Republike Srpske sutra će da dobije novog predsjednika. Prvi čovjek FK Borac Vico Zeljković dobio je podršku svih sedam područnih saveza i današnja vanredna sjednica Skupštine FS RS bi trebalo da bude samo formalnost.

Krajem prošle godine sa mjesta predsjednika FS RS smijenjen je Mile Kovačević, koji je 12 godina bio na čelu Saveza. Sada će FS RS da dobije novog predsjednika, čiji mandat će da traje do 30 septembra, tačnije do isteka aktuelnog mandata koji je imao Kovačević. Nakon toga će ponovo biti održani izbori za prvog čovjeka ove kuće fudbala.

Sutrašnja vanredna sjednica Skupštine FS RS će biti održana u banjalučkom Banskom dvoru, a svakako da je najvažnija tačka dnevnog reda izbor predsjednika.

Odmah nakon što FS RS dobije novog prvog čovjeka trebalo bi da bude održana i sjednica Izvršnog odbora sa novim predsjednikom na čelu. Tada bi FS RS trebalo da dobije i novog generalnog sekretara, tačnije kod trenutnog vršioca dužnosti Ognjena Valjića bi trebalo da se izbriše predznak v.d. Sjednica Izvršnog odbora je zakazana za 18 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije