Košarka

"3x3 Street Ball" turnir u Trnu

"3x3 Street Ball" turnir u Trnu
Foto: N.N. | "3x3 Street Ball" turnir u Trnu

Mjesna zajednica Trn organizuje prvi "3x3 Street Ball" turnir, koji će biti održan od 31. avgusta do 2. septembra na košarkaškim terenima u naselju Trn, kod Laktaša.

Organizator ovog turnira Nebojša Bulić ističe da očekuje kvalitetan turnir koji će se igrati po FIBA pravilima "3x3 basketa".

"Što se tiče najavljenog turnira, moram naglasiti da smo angažovali najbolje sudije koji sude drugu ABA ligu predvođene Sašom Babićem. Već sada su svoje učešće potvrdili najbolji takmičari, među kojima su i prošlogodišnji pobjednici '3x3 lige' Bosne i Hercegovine", istakao je Bulić.

Organizator turnira dodaje da će za takmičare, ali i posjetioce biti upriličen i zabavni program, kao i takmičenje u šutiranju trojki.

"Zainteresovane ekipe se mogu prijaviti putem Facebook stranice 'Trn Basketball' ili putem kontakt telefona 065/566-046. Kotizacija za ekipu je 50 KM. Što se tiče nagradnih fondova, prvo mjesto osvaja novčanu nagradu u iznosu od 1.000 KM, drugo 300 KM i pobjednik u šutiranju trojki 100 KM", naglasio je Bulić.

Generalni pokrovitelj ove sportske manifestacije je opština Laktaši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije