Košarka

Drama u OKK Borac se nastavlja: Pojedini članovi UO obmanjuju igrače

Drama u OKK Borac se nastavlja: Pojedini članovi UO obmanjuju igrače
Foto: N.N. | Drama u OKK Borac se nastavlja: Pojedini članovi UO obmanjuju igrače

Nenad Ignjatić, predsjednik Omladinskog košarkaškog kluba Borac, i Bojan Božić, direktor i trener, odgovorili su saopštenjem na saopštenja košarkaša prvog tima i Upravnog odbora kluba, ističući da igrači treba da se bave samo igrama na terenu, a ne politikom kluba i donošenjem odluka o sastavu UO i Skupštine ili mijenjanjem Statuta.

Odbacili su tvrdnju da je Božić rekao da su igrači izdajnici te napomenuli da je član UO Nenad Baroš iznio neistine po pitanju sjednice UO. U saopštenju stoji da se radilo o neformalnom sastanku, kojem nisu prisustvovali svi članovi UO, a po pitanju statusa igrača Arsenija Vučkovića, na kojem su pojedini članovi UO Ignjatiću saopštili da žele smjenu trenera. "Spomenuti sastanak nikako ne može da se smatra sjednicom UO jer po Statutu istu saziva predsjednik, a to nije bio slučaj", stoji u saopštenju.

Ignjatić i Božić navode da su pojedini članovi UO govorili o formiranju besplatne škole košarke, a nisu naveli ime inicijatora ideje, te dodaju:

"Žao nam je što pojedini članovi UO obmanjuju dio prvotimaca i time direktno utiču na donošenje njihove odluke o nastupanju ili nenastupanju u dresu Borca."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije