Košarka

Pratite nas na Google news

OKK Beograd najbolji u Banjaluci

OKK Beograd najbolji u Banjaluci
Foto: Ilustracija | OKK Beograd najbolji u Banjaluci
Maja Predragović

Košarkaši OKK Beograd pobjednici su 16. memorijalnog turnira Radivoj Korać "Banjaluka 2019" za igrače do 21 godine, a osim odlične igre beogradskom tima turnir u Banjaluci obilježio je lom noge Danila Vukajlovića.

Drugo mjesto na turniru, koji je završen u nedjelju, zauzela je aleksandrovačka Igokea, treći banjalučki Borac, a četvrti Ruki, takođe iz Banjaluke.

"Dvije stvari su obilježile turnir, nesrećni slučaj kada je košarkaš Rukija Vukajlović prilikom doskoka slomio nogu (operisan je i oporavlja se) i izvanredna košarka koja je viđena u dvorani 'Obilićevo'. OKK Beograd je došao sa sjajnom ekipom i žao mi je što više trenera nije došlo da gleda turnir, jeste bila veća razlika u kvalitetu, ali svi su se borili", rekao je Davor Crnić, šef stručnog štaba KK Radivoj Korać koji je bio organizator turnira.

Tradicija je da se na turniru proglasi najbolji strijelac, ali Crnić je istakao da su se svi složili da se proglasi igrač turnira i da to bude Vukajlović. Takođe, Crnić je dodao da je suđenje moglo biti bolje na turniru, te da se nada da će se pojačati radi sa arbitrima.

Rezultati: Borac - Igokea 51:63, Ruki  - Beograd 59:84, Borac - Ruki 75:49, Igokea - Beograd 69:87, Beograd – Borac 90:44, Igokea - Ruki 87:42.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije