Košarka

OKK Beograd najbolji u Banjaluci

OKK Beograd najbolji u Banjaluci
Foto: Ilustracija | OKK Beograd najbolji u Banjaluci

Košarkaši OKK Beograd pobjednici su 16. memorijalnog turnira Radivoj Korać "Banjaluka 2019" za igrače do 21 godine, a osim odlične igre beogradskom tima turnir u Banjaluci obilježio je lom noge Danila Vukajlovića.

Drugo mjesto na turniru, koji je završen u nedjelju, zauzela je aleksandrovačka Igokea, treći banjalučki Borac, a četvrti Ruki, takođe iz Banjaluke.

"Dvije stvari su obilježile turnir, nesrećni slučaj kada je košarkaš Rukija Vukajlović prilikom doskoka slomio nogu (operisan je i oporavlja se) i izvanredna košarka koja je viđena u dvorani 'Obilićevo'. OKK Beograd je došao sa sjajnom ekipom i žao mi je što više trenera nije došlo da gleda turnir, jeste bila veća razlika u kvalitetu, ali svi su se borili", rekao je Davor Crnić, šef stručnog štaba KK Radivoj Korać koji je bio organizator turnira.

Tradicija je da se na turniru proglasi najbolji strijelac, ali Crnić je istakao da su se svi složili da se proglasi igrač turnira i da to bude Vukajlović. Takođe, Crnić je dodao da je suđenje moglo biti bolje na turniru, te da se nada da će se pojačati radi sa arbitrima.

Rezultati: Borac - Igokea 51:63, Ruki  - Beograd 59:84, Borac - Ruki 75:49, Igokea - Beograd 69:87, Beograd – Borac 90:44, Igokea - Ruki 87:42.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije