Ostali sportovi

Nebojša Golić vratio se kući

Nebojša Golić vratio se kući
Nebojša Golić vratio se kući

Srećan sam što sam se vratio u Banjaluku nakon deset godina, istakao je juče Nebojša Golić poslije potpisivanja ugovora s RK Borac, u kojem je kao petnaestogodišnjak 1992. godine započeo seniorsku karijeru.

Odlični srednji bek koji je poslije Borca nastupao za Metaloplastiku i Sintelon, a potom i njemački Veclar stavio je paraf na ugovor s osvajačem Kupa BiH do 1. januara 2008. godine.

`U dobroj sam formi, ekipu poznajem jer već tri mjeseca treniram s budućim saigračima. Želim da pomognem svojim iskustvom koje sam stekao igrajući u njemačkoj 'Budnes' ligi. Moj cilj je da ekipa igra još organizovanije i disciplinovanije. Imam odličnu saradnju s trenerom Abasom Arslanagićem i smatram da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve`, kazao je Golić.

Igor Babić, potpredsjednik Upravnog odbora kluba, bio je srećan zbog postignutog dogovora s odličnim rukometašem, bivšim reprezentativcem Jugoslavije:

`Ugovor smo potpisali do 1. januara 2008. godine zbog tehničkih razloga. Želja svih nas u klubu je da Golić ostane i nakon toga i da pored njega vratimo i ostale naše igrače rasute po Evropi`.

Trener Arslanagić je istakao da za titulu u BiH treba još mnogo rada, a o Goliću je pričao u superlativu.

`Ono što je Ivano Balić za Hrvatsku, Golić će biti za nas. Vodiću ekipu s klupe, a on na parketu. Poznaje naš stil igre i naše je najjače pojačanje. Biće idol mladim igračima i nadam se da će dovesti gledaoce na tribine.`

Đogo: Želimo da igra u subotu

Boris Đogo, direktor RK Borac, istakao je da je želja svih u klubu da Golić zaigra u subotu u Kupu kupova.

`RS BiH poslao je dokumente u sjedište EHF i nadamo se da bi Golić već u subotu protiv Bolonje mogao da zaigra za Borac.`

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije