Rukomet

Milićević: Neistine o radu Rukometnog saveza RS

Milićević: Neistine o radu Rukometnog saveza RS
Foto: N.N. | Milićević: Neistine o radu RS RS

Rukometni savez RS je sa velikim iznenađenjem primio informacije i stavove iznesene na konferenciji za medije predstavnika RK Borac, MRK Sloga, RK Kozara MP, RK Prijedor i RK Leotar, navedeno je u saopštenju RS RS, koje je potpisao predsjednik Saveza Zdravko Miličević.

"Iznesen je niz tendencioznih, neprovjerenih i netačnih informacija usljed kojih se stiče utisak da u RS RS ništa ne funkcioniše. Sva takmičenja u nadležnosti Saveza se odigravaju nesmetano, uprkos poznatim poteškoćama u kojima se nalazi sport RS u cjelini kao i konstantnim opstrukcijama i napadima pojedinaca koji sport smatraju djelatnošću za sticanje lične koristi i sredstvom za lično dokazivanje i promocije", navedeno je u saopštenju u kojem su nabrojani i uspjesi  RS RS.

Istaktunuto je da Savez nema dugovanja i da je bio predmet više inspekcijskih nadzora i da nisu utvrđene nepravilnosti.

"Insinuacije pojedinaca o finansijskim nepravilnostima isti će morati dokazivati na sudu. Ubijeđeni smo da su teške kvalifikacije iznesene na račun RS RS rezultat ambicija istih da preuzmnu određene pozicije u RS RS i RS BiH, što je njihovo pravo, ali ne na ovakav destruktivan i nekorektan način", stoji u saopštenju.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije