Rukomet

Osvojite ulaznice za rukometni derbi

Osvojite ulaznice za rukometni derbi
Foto: Ilustracija | Osvojite ulaznice za rukometni derbi

Derbi 20. kola Premijer lige BiH za rukometaše biće igran u nedjelju u banjalučkoj dvorani "Borik" gdje će se sastati aktuelni šampion Borac M:tel i Izviđač Central osiguranja, koji se bori za titulu.

Utakmica će biti igrana od 18 casova.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Mislim da će biti dobar meč, iako smo i mi i Izviđač imali teške utakmice u srijedu u Kupu BiH. Ko bude svježiji i ko se više fokusira na meč imaće bolju šansu za dobar rezultat. Imamo još malo vremena da uradimo neke analize, ali uigrani smo, znamo šta treba da uradimo, a motiva nam ne nedostaje. Vjerujem da će naše dobro izdanje biti dovoljno da pobijedimo", rekao je Bojan Unčanin, trener Borca.

Oraganizatori i sponzori su pripremili nagradnu igru, a novost je porodični kutak na tribinama koji će biti napravljen zbog velikog interesovanja porodica za utakmice Borca.

Osim toga, Borac i "Nezavisne" vas nagrađuju ulaznicama za ovu utakmicu. Dijelimo dva puta po dvije karte, koje će osvojiti prvo dvoje čitalaca koji nam svoje podatke pošalju na mejl [email protected].

Dobitnici svoje ulaznice će moći da preuzmu do početka utakmice, u redakciji "Nezavisnih novina", koja se nalazi u Ulici Braće Pišteljića 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije